torsdag 14. mai 2009

Avocadosalat med svinekjøtt

Ingredienser:
300 g Renskåret svinekjøtt
2 ss Olje til steking
1/2 ts Salt
1/4 ts Pepper
1/2 Issalat
1/2 pk Ruccola
1 Rødløk
1 Avokado
1 ts Sitronsaft
1/2 dl Pinjekjerner

Framgangsmåte:
Skjær kjøttet i strimler. Fres det et par minutter på sterk varme i litt olje. Stek det i to omganger. Dryss over salt og pepper.
Skyll salaten, rist av vannet og skjær issalaten i strimler. Ruccula kan brukes som den er eller i biter. Skjær løken i ringer, og legg i en bolle sammen med salaten.
Avokado skrelles, skjæres i båter og dynkes med litt sitronsaft slik at den holder fargen.
Pinjekjernene blir ekstra gode hvis de ristes i tørr stekepanne til de får en gyllen farge. Dryss pinjekjernene over salaten.

Smaker veldig godt med yoghurtsaus.

Ingen kommentarer: